Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
5 års garanti | Fri frakt | Öppet köp 14d

Bernina 1006 | Begagnad

  • 7 895 kr
I lager.

BERNINA 1006 ger pålitlig och exakt sömnad med enkel hantering, perfekt för att utveckla dina färdigheter. Njut av mångsidigheten och stabiliteten som garanterar långvarig glädje. Läs mer nedan ↓

  • 5 års garanti
  • Service ingår
  • 2-4 dagars leverans
  • Öppet köp 14 dagar

Har du frågor? Ring eller skicka ett sms till oss på 076-9457600

Helrenoverade kompletta med tillbehör. Robust metallsymaskin. 24 mån garanti och 12 mån bytesrätt.

BERNINA 1006 

BERNINA 1006 erbjuder 9 olika stygn, dit även knapphålsstygn och två dekorsömmar räknas. Med dessa och med möjligheten att variera stygnlängd och stygnbredd kan alla sömnadsarbeten utföras på ett tillförlitligt och exakt sätt. Med BERNINA 1006 har du flera rak- och sicksacksömmar till ditt förfogande – en mångsidig grundutrustning, som inte kräver för mycket av nybörjare och erbjuder allt som är nödvändigt för sömnad, fållsöm, reparationer eller dekorsömnad. Samtidigt övertygar BERNINA 1006 även med sin närmast legendariska stabilitet, som ser till så att du kommer att ha många års glädje av din symaskin. Och sist men inte minst fömedlar sömnaden med en mekanisk symaskin en distinkt sömnadskänsla, där du bokstavligt talat håller din syframgång i dina egna händer. BERNINA 1006 passar perfekt för att utveckla dina färdigheter med en enkel  symaskin som är lätt att hantera.

Variabel stygnlängd och stygnbredd

Så att du ska kunna anpassa stygnen i BERNINA 1006 optimalt för ditt syprojekt har symaskinen inställningsmöjligheter, med vilka stygnens bredd och längd kan varieras. Stygnbredden kan anpassas i fem olika steg per inställningsratt på BERNINA 1006. Stygnlängden kan ställas in steglöst med hjälp av ett reglage till önskad längd och även nålpositionen kan väljas fritt med ett separat manöverfält. Därigenom erbjuder BERNINA 1006 en stor variationsbredd av syparametrar som gör att man kan göra perfekta anpassningar efter tyget som ska bearbetas eller efter önskad effekt. På så sätt har BERNINA 1006 alla fördelar med en mekanisk symaskin – robusthet, enkel manövrering, översiktligt stygnval. 

Lätt stoppning och frihandssömnad

Även vid stoppning eller frihandssömnad glänser BERNINA 1006 med sin höga användarvänlighet ända in i minsta detalj. Dess matare kan sänkas genom en lätt vridning på justerratten, och med ett handgrepp förvandlas BERNINA 1006 till en frihandssymaskin. På så sätt kan du styra tyget precis som du vill och ge din söm den önskade formen. Denna matarsänkning är särskilt användbar vid kontursömnad, applikationer, placering av dekorsömmar eller förstärkning av kanter. Här ger dig BERNINA 1006:s frihandsfunktion full kontroll över syriktningen, vilket är perfekt för eftersöm av förritade linjer eller konturer och ger dig fria händer i ditt skapande. Och lika snabbt och lätt kan mataren på BERNINA 1006 aktiveras igen, så fort du vill återgå till den automatiska mataren - det räcker med ett enkelt grepp på justerratten.