• Vi erbjuder även service och reparationer av alla varumärken.
Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans

Texi

En Texi symaskin är en elektronisk symaskin som passar för en mängd olika sömnadsprojekt. Med 200 olika stygnprogram är den både lämplig för grundläggande uppgifter och mer avancerade arbeten. Den är designad för att vara användarvänlig, oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet av sömnad. På Symaskinshörnet värderar vi en  symaskin från Texi och dess mångsidighet och förmåga att anpassa sig till olika sömnadsbehov.

Enkel att använda  

Texi Ballerina är framtagen för att vara enkel att använda. Den har tydliga kontroller och en lättläst LCD-skärm som gör inställningar och justeringar enkla. Med funktioner som automatisk nålträdare och justerbar pressarfotspress, förenklar den sömnadsprocessen. Detta gör Texi Ballerina till ett bra val för alla som vill ha en smidig och problemfri sömnadsupplevelse.

Pålitlighet med Texi symaskin

Texis symaskiner är byggda för att hålla länge. Dess robusta konstruktion och kvalitetskomponenter säkerställer att den kan användas flitigt under lång tid. Från metallkomponenter till den praktiska LED-lampan och trådskäraren, är varje detalj designad för att ge en pålitlig och hållbar prestanda. Oavsett vilken typ av sömnadsprojekt du tar dig an, kan du lita på att en Texi symaskin levererar konsistenta resultat.