Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
5 års garanti | Fri frakt | Öppet köp 14d

Tråd I Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör

När det gäller sömnad är trådens kvalitet lika viktig som hur du hanterar din symaskin och precis som grunden i ett hus utgör tråden basen för hela ditt sömnadsarbete. Tråd av hög kvalitet garanterar inte bara att sömmarna håller samman och förblir intakta, utan det påverkar också det slutliga utseendet på ditt arbete. Medan bra tråd kan lyfta fram ditt hantverk, kan en tråd av lägre kvalitet leda till svaghet i sömmarna, ojämnheter eller till och med skada tyget. Därför är det viktigt att investera i tråd som både är hållbar och pålitlig. Ett klokt val av tråd kan vara skillnaden mellan ett projekt som håller en livstid och ett som behöver reparationer efter en kort tid. Kvalitativa symaskinstillbehör som bra tråd är nyckeln till att dina kläder håller år efter år. 

Gutermann - expert på tråd

En av de mest framstående namnen inom trådindustrin är Gutermann, känt för sin oöverträffade kvalitet och hantverk. Tråden är känd för sin starka och hållbara kvalitet och  den är gjord av tåliga material, vilket gör att ditt sömnadsarbete håller länge. Oavsett om du syr kläder, kuddar eller broderier, kan du lita på att Gutermann tråd håller ihop allt väl.

Olika typer av tråd

Beroende på vad för typ av sömnadsarbete du ska göra finns det flera sorters tråd som är avsedda för olika ändamål. Här kommer några trådtyper: 

Universalsytråd: Tråden är gjord av antingen syntetmaterial, ren bomull eller polyester överdraget med bomull. Den är lämplig för att sy kläder och andra textilprodukter.

Brodertråd: Tillverkas av olika fibrer, rayon, akryl, bomull eller metall. Dessa trådar ger en glänsande och slät finish för broderi och andra dekorsömmar. Vi broderi används också en speciell broderiundertråd. 

Transparent tråd: En enkel, genomskinlig och syntetisk tråd. Den används för quiltning och annan dekorsömnad. 

Symaskinshörnet hjälper dig

Oavsett din erfarenhetsnivå eller intressen, kan vi erbjuda trådar och tillbehör som passar perfekt för ditt behov. Ge ditt sömnadsarbete den bästa möjliga starten med god kvalitet. Om du är osäker kan vi på Symaskinshörnet hjälpa dig.