• Vi erbjuder även service och reparationer av alla varumärken.
Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans

PFAFF Symaskiner

För att kunna skapa det du drömmer om krävs hög kvalitet och precision. Du har hamnat rätt! Här hittar du symaskinerna som hjälper dig att förverkliga dina drömmar.

Pfaff symaskiner

Tyska Pfaff har sedan starten 1862 varit en ledande aktör av symaskiner världen över. Kända för sin höga kvalitet och sina tekniska innovationer har Pfaff skapat ett brett utbud av symaskiner för både hemmabruk och mer professionella användningsområden. 

Populära modeller

En av Pfaffs mest omtyckta serier är Expression, som ger användaren full kontroll över sömnaden genom justerbar hastighet, tryck, trådspänning och sömbredd. Modellerna är utrustade med stora arbetsytor som underlättar hanteringen av större projekt och stora textilier. Andra funktioner på modellerna är en LCD-skärm som visar information om sömmar och mönster, en inbyggd trådklippare och en regulator som garanterar en jämn och stabil söm. Dessutom är Pfaff symaskinerna utrustade med flera sömtyper och mönster som kan anpassas efter behov och önskemål.

En annan uppskattad serie är Pfaff Ambition, som är mest känd för sin exakta precision. Dessa symaskiner gör det enkelt för användaren att sy raka, perfekta sömmar varje gång. Det finns en stor mängd olika sömmar att välja mellan, från traditionella rak-och sicksack sömmar till overlock och kapphålsfunktioner. De är utrustade med displayer som visar valda sömmar och inställningar och de är lätta att justera och anpassa efter dina behov. 

Symaskin från Pfaff hos Symaskinshörnet

Pfaff levererar högkvalitativa symaskiner som underlättar ditt sömnadsprojekt. Symaskinerna från Pfaff fungerar bra för dig som har sömnad som en hobby, lika väl som de är utmärkta för dig som använder din symaskin i ett professionellt syfte. Med smarta funktioner och tekniska innovationer får du full kontroll över symaskinen. 

Vill du veta mer om Pfaffs symaskiner? Kontakta oss eller besök vår butik i Linköping så hjälper vi dig att hitta rätt maskin utefter dina preferenser och behov.