Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
5 års garanti | Fri frakt | Öppet köp 14d

Säkerhet först - se till att din symaskin är i bra skick

Att sy är en fantastisk hobby som är både kreativt och praktiskt. Men innan man börjar sy är det viktigt att se till att symaskinen är i toppskick. Det handlar inte bara om att ditt sömnadsarbete ska gå smidigt till, utan även om att vara säker. När symaskinen är väl underhållen kan du sy utan att oroa dig. I det här inlägget ska vi kika på några enkla men viktiga saker att tänka på för att hålla dig och din symaskin i säkert skick. Om du behöver hjälp med att kontrollera din symaskin erbjuder vi symaskinsservice

Vem ska använda symaskinen?

Om du inte är säker på hur man gör, eller om du kanske har svårt att hantera maskinen på grund av någon anledning, är det bäst att be om hjälp eller övervakning. Detta gäller särskilt barn - de ska inte leka med symaskinen då det finns vassa nålar och andra föremål som kan vara farliga. Kom ihåg att alltid dra ur sladden när du är klar, även när du ska rengöra den. Det är en liten sak som gör stor skillnad för säkerheten.

Hantering och underhåll

Använd inte symaskinen om du märker att sladden eller kontakten är skadad. Håll också ett öga på de rörliga delarna, särskilt nålen. Det är kul att vara kreativ, men när det gäller att använda symaskinen är det bäst att hålla sig till instruktionerna. Använd de tillbehör som rekommenderas och följ tillverkarens riktlinjer.

Vi finns här för att hjälpa dig

Kom ihåg att vi på Symaskinshörnet är här för att hjälpa till. Oavsett om din symaskin behöver lite kärlek och omvårdnad, eller om du bara har några frågor, så är vi bara ett samtal eller ett besök bort. Regelbunden service är nyckeln till en säker och pålitlig symaskin.