• Vi erbjuder även service och reparationer av alla varumärken.
Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans

Bernina Symaskiner

Varje Bernina symaskin demonstrerar imponerande varför symaskiner från Schweiz har ett enastående rykte. Tradition och precision i estetisk fulländning, ofantlig funktionsmångfald för sömnad, broderi och kviltning i högsta kvalitet – det är det namnet Bernina står för.

Bernina symaskin

Det schweiziska företaget Bernina har tillverkat högkvalitativa symaskiner sedan 1893 och är kända för sin höga kvalitet och utvecklade teknologi. Företaget producerar ett brett utbud av symaskiner som passar all behov, både för dig som syr enklare hemmaprojekt och dig som använder maskinen i ett mer professionellt syfte. Berninas symaskiner är robusta och underlättar dina sömnadsprojekt under många år framöver.

Populära modeller

Några av Berninas mest populära symaskinsmodeller är 5-serien som bland annat inkluderar modellerna B590 och 570. Dessa är utrustade med funktioner som automatisk trådspänning och flera inbyggda sömmar och broderimönster. Detta gör dem ultimata för quiltning och broderi.

En annan omtyckt serie är 3-serien, som utvecklats med funktionalitet i fokus. Detta för att ge användaren bästa möjliga upplevelse. Maskinerna har ett brett utbud av stygn och sömmar som inkluderar allt från grundläggande sömmar till mer komplexa broderier. 3-serien är utrustade med  automatisk trådklippning, automatiska knapphål, trådspänning och en kraftfull motor som gör det enkelt att hantera tjockare tyger och material. Förutom dessa funktioner har Bernina 3-serien också användarvänliga gränssnitt och LED-skärmar som ger enkel åtkomst till olika sömmar och inställningar.

Symaskin från Bernina hos Symaskinshörnet

När du letar efter en symaskin med hög kvalitet och lång livslängd är Bernina ett mycket bra alternativ. Tack vare dess långa hållbarhet och utvecklade teknologi har symaskinerna blivit populära hos sömnadsentusiater världen över. Kontakta oss eller besök vår butik i Linköping så hjälper vi dig att hitta rätt Bernina symaskin utefter dina preferenser och behov.

Är din symaskin trasig? Vi erbjuder Bernina symaskin service!