• Vi erbjuder även service och reparationer av alla varumärken.
Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans

Husqvarna Symaskiner

Sedan år 1872 har varumärket HUSQVARNA VIKING stått för fantastiska sömnadsinnovationer. HUSQVARNA VIKINGs mål har alltid varit att sprida sömnadsglädje genom avancerade och tidsbesparande unika funktioner. Sömnadsentusiaster över hela världen förknippar varumärket med hög kvalitet, exceptionella möjligheter och innovativ design.

Husqvarna symaskin

Husqvarna Viking är ett välkänt symaskinsmärke med en lång historia. Deras första symaskin, Nordstjernan, lanserades redan 1872 och sedan dess har företaget producerat många populära modeller av symaskiner, präglade av hög kvalitet och pålitlighet. Idag är Husqvarnas symaskiner utrustade med avancerade funktioner som gör det enkelt och smidigt att sy, oavsett projektets utformning. Genom att ligga i framkant med den tekniska utvecklingen tillverkar Husqvarna sofistikerade symaskiner som lämpar sig såväl för enkla som mer komplicerade sömnadsprojekt.

Smidiga funktioner

Det som skiljer Husqvarna Viking från andra symaskinstillverkare är deras mer avancerade funktioner som gör det enkelt för användaren att välja mellan olika sömmar och mönster. Många maskiner har funktioner såsom automatisk trådavskärning, justerbar stygnlängd-och bredd samt flera olika nålpositioner. De flesta symaskiner från Husqvarna kan dessutom kompletteras med en mängd tillbehör som utökar funktionaliteten. Bland dessa tillbehör finns förlängningsbord, rullfot, overlockfot och knapphålsfot.

En Husqvarna symaskin är en god investering som tål mycket användning under en lång tid framöver. Det finns maskiner som lämpar sig för hobbysömmerskor likväl som för de som använder symaskinen i ett professionellt syfte. Hos oss hittar du rätt symaskin, oavsett hur mycket eller lite erfarenhet du har av sömnad.

Symaskiner från Husqvarna hos Symaskinshörnet

Oavsett om du är ute efter en enklare modell eller en mer avancerad broderimaskin, finns det en Husqvarna symaskin för dig. Hos oss på Symaskinshörnet finns ett brett utbud av symaskiner i olika prisklasser och med olika funktioner för att kunna tillgodose dina behov och önskemål. Kontakta oss eller kom förbi vår butik i Linköping så hjälper vi dig att hitta rätt maskin.