• Vi erbjuder även service och reparationer av alla varumärken.
Fri frakt inom Sverige / Snabb leverans

Janome Symaskiner

Världens främsta tillverkare av kvalitetssymaskiner. Oavsett om du är en proffs eller en nybörjare, Janome:s kompletta sortiment av symaskiner leverera de professionella & vackra resultaten du förväntar dig. Med fokus på kvalitetssäkra, användarvänliga produkter, som produceras efter strikta miljö- och kvalitetskrav. Janome arbetar även för att stötta balansen mellan familj och arbete inför framtiden.

Janome symaskin

Janome grundades 1921 i Japan och har i över ett sekel tillverkat högkvalitativa symaskiner som används världen över. Janomes symaskiner har en hög användarvänlighet som gör dem idealiska för såväl nybörjare som erfarna sömmerskor. Med en robust konstruktion och hög kvalitet får du en tillförlitlig och hållbar symaskin som kan användas för en mängd olika sömnadsprojekt.

Smarta funktioner

Med en symaskin från Janome kan du sy precis vad du vill. Maskinerna klarar av att sy både tunna, stretchiga och tjocka tyger och fungerar utmärkt för både större och mindre sömnadsprojekt. Många Janome symaskiner är utrustade med avancerade funktioner. Några av funktionerna är följande:

  1. Sömmar: Janome symaskiner har ett stort antal inbyggda sömmar som kan användas för att sy på olika typer av tyg. Några av sömmarna raksöm, sicksack, knapphålssöm, blixtlåssöm och overlocksöm.

  2. Knapphål: Många Janome symaskiner har en automatisk knapphålsfunktion som gör det enkelt att skapa och sy knapphål på kläder eller andra projekt.

  3. Tryckfot: Symaskinerna kommer med olika tryckfötter som kan användas för olika sömmar och projekt. Exempelvis finns det tryckfötter för att sy i dragkedjor, knappar och quilting.

  4. Trådspänning: Symaskiner från Janome har ofta en automatisk trådspänningsfunktion som hjälper till att säkerställa en jämn söm.

  5. Hastighetskontroll: De flesta symaskinerna från tillverkaren är utrustade med en hastighetskontroll.

  6. Automatisk trådavsakning: En del Janome symaskiner har en automatisk trådavsakningsfunktion som klipper tråden åt dig när du är klar med sömmen.

Miljöcertifiering

Janome är en miljömedveten tillverkare av symaskiner som arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Idag erhåller Janome ISO 14001 certifiering i sina fabriker i Japan och har implementerat flera initiativ för att minska avfallet, återvinna material och minska energiförbrukningen i produktionsprocessen.

Janome symaskin hos Symaskinshörnet 

Janome är ett utmärkt val för dig som söker en prisvärd, hållbar och lättanvänd symaskin.  Hos oss på Symaskinshörnet finns ett brett utbud av Janome symaskiner som lämpar sig efter olika behov. Kontakta oss eller besök vår butik i Linköping så hjälper vi dig att hitta rätt modell efter dina behov.