Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
5 års garanti | Fri frakt | Öppet köp 14d

Bernina B215 | Begagnad

  • 8 495 kr
I lager.

Upplev enkel och precis sömnad med BERNINA 215. Perfekt för nybörjare, erbjuder hög komfort och användarvänlighet med snabb nålträdning och justerbar syhastighet. Läs mer nedan ↓

  • 5 års garanti
  • Service ingår
  • 2-4 dagars leverans
  • Öppet köp 14 dagar

Har du frågor? Ring eller skicka ett sms till oss på 076-9457600

BERNINA 215 med halvautomatiskt nålträdningssystem

Med BERNINA 215 kan du redan från början njuta av den höga komforten hos en schweizisk precisionssymaskin, något som särskilt märks i detaljerna – t ex det halvautomatiska nålträdningssystemet på BERNINA 215, med vilket nålträdningen vid trådbytet kan göras på nolltid. Det sparar tid och ger en verklig hjälp – här bevisar BERNINA 215 att inte heller den mest moderna symaskinstekniken behöver vara svår. En användarvänlig symaskin i ordets sanna bemärkelse! Perfekt för nybörjare eller den som bara syr då och då!


Nålstopp för lätt och säker sömnad

BERNINA 215 ger dig valet att med en knapptryckning ställa in nålstopp uppe eller nere. Dessutom kan syhastigheten på BERNINA 215 reduceras till halva tempot. På så sätt behåller du alltid kontrollen över sytempot och nålpositionen när du t ex vill flytta syarbetet på nytt. Särskilt för nybörjare gör en sådan extrakontroll en avgörande skillnad, eftersom denna smarta finess hos BERNINA 215 ser till så att du aldrig känner dig överväldigad av ett för högt tempo när du syr, och du kan anpassa syhastigheten efter din egen förmåga. På så sätt garanteras en hög kvalitet på resultaten även för nybörjare.


Med en fingertryckning får du det önskade stygnmönstret

BERNINA 215 har en repertoar med de vanligaste och mest använda nyttosömmarna, som lätt kan justeras genom en knapptryckning. Stora och tydliga symboler bredvid direktvalsknapparna visar det aktuella mönstret, så att ett byte av mönster kan göras med en knapptryckning. Tack vare detta lätta direktval av stygn är BERNINA 215 unikt användarvänlig att sy med – en kombination av stabilitet och lätt hantering, som du kommer att ha glädje av i många år. Desto mer eftersom BERNINA 215 lätt kan uppgraderas med extra specialtillbehörsdelar, så att maskinens användningsmöjligheter kan växa med din förmåga och dina krav.