Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
5 års garanti | Fri frakt | Öppet köp 14d

Husqvarna TRIBUTE™ 150 | C (kampanjmodell på Opal 650)

 • 9 795 kr
I lager.

 • 5 års garanti
 • Service ingår
 • 2-4 dagars leverans
 • Öppet köp 14 dagar

Har du frågor? Ring eller skicka ett sms till oss på 076-9457600

Husqvarna TRIBUTE™ 150 | C är en kampanjmodell på Opal 650 men i grön färg och extra pressarfötter.


Gå från bra till fantastisk sömnad

 • Den generösa 200 mm breda sömnadsytan och långa armen gör det lätt att sy i stora tyger.
 • Med de 3 inbyggda teckensnitten kan du skapa text och etiketter eller datera dina sömnadsprojekt.
 • Programmera och spara egna sömnadsinställningar på menyn Mina sömmar.
 • 160 vackra sömmar inklusive sömmar med 7 mm bredd, ger oändliga kreativa möjligheter.
 • Med funktionerna Perfekt balanserade knapphål och Automatisk knapphålsmätare syr du automatiskt perfekta knapphål i ett steg, om och om igen.


HUSQVARNA VIKING OPAL 650 - ELEKTRONISK SYMASKIN

Viking Opal 650 - En prisbelönt symaskin från Husqvarna

Husqvarnas symaskinsmodell Viking Opal 650 är en fantastisk symaskin som vi verkligen rekommenderar. Det är en elektronisk symaskin som har mängder med funktioner och finesser. Sömnad med denna symaskin blir inte bara bra, den blir fantastisk. Låt en Husqvarna Viking Opal 650 flytta in och upptäck hur det är att sy med modern innovation när den är som bäst. Symaskinen kommer att göra det lätt att utföra sömnad oavsett om du vill skapa nytt eller laga något gammalt.


Symaskinen har en exklusiv funktion som heter SEWING ADVISOR®. Den ställer in och optimerar din sömnadsprocess genom automatiska inställningar. Låt funktionen vara en vägledning i ditt arbete som är en hjälp som guidar dig till bra resultat. På den stora och moderna displayen som finns inbyggd är det lätt att välja program och anpassa efter dina önskemål och behov. På pekskärmsdisplayen är det möjligt att exempelvis spara och ställa in egna sömnadsinställningar.


Viking Opal 650 gör att du kan använda upp till 160 olika sömmar samt välja mellan 4 olika teckensnitt. Teckensnitten gör det möjligt att skapa både text och etiketter till varje sömnadsprojekt. Upptäck användarvänligheten och den enorma kapaciteten. Bara att sy knapphål kommer att bli mycket lättare då det finns ett speciellt program för knappsömnad. Symaskinen har inte mindre än tre LED-lampor som minskar all typ av skuggbildning när du syr. Sömnadsytan är på 200 mm och den kombineras med en lång arm. Kombinationen mellan dessa två egenskaper gör det möjligt att sy och bearbeta också riktigt stora stycken tyg.

 

Vad har Husqvarna som andra symaskiner inte har?


Vid köp av en symaskin ställs du inför många val. På marknaden finns det idag mängder med modeller, funktioner och alternativ att titta på. Vad är det då som gör att Husqvarna Viking Opal 650 utmärker sig från sina konkurrenter? Först och främst är det en mycket trevlig symaskin som har många funktioner. Modellen i sig är avancerad och klarar av att utföra väldigt många saker, ändå är den mycket lätt att använda. Displayen är tydlig och många av funktionerna kan ställa in och optimera sig själv, något även den som är van att använda symaskin kan uppskatta.

En inbyggd nålträdare kommer att spara dig mycket tid. Aldrig mer kommer du att behöva kämpa för att trä symaskinen. På din Husqvarna Viking Opal 650 är det dessutom möjligt att placera nålen i inte mindre än 29 olika positioner. Då kan du sy med en helt ny precision. Optimalt att använda vid exempelvis sömmar längs kanten på ett tyg.


Både uppe och nere finns det nålstopp att aktivera. Nålstoppen går att aktivera genom både reglage direkt på symaskinen eller genom att trycka lätt på fotreglaget. Ett väl fungerande nålstopp låter dig vända och vrida på tyget som du önskar. Undertrådsspolning, två förlängda stödlinjer på stygnplåten och stygnbreddsbegränsning är andra funktioner väl värd att nämna. Att beskriva Husqvarna Viking Opal 650 och göra den rättvisa är svårt, detta är en symaskin du behöver uppleva. Husqvarna tillverkar och formger sina symaskiner i Sverige vilket ger dig överlägsen kvalitet och en toppmodern teknik, allt fångat i litet format.

 

EGENSKAPER OCH MÅTT & VIKT:
Grafisk display, sömnadsguide som rekommenderar pressarfot, trådspänning, nål och pressarfotstryck, sömnadsyta 200mm,
160 sömmar, 3 alfabet
7 st. 1-stegs knapphål, automatisk knapphålsmätare, start/stopp, stop/fix, nål uppe/nere, hastighetsjustering, frihandssömnad, manuell sänkning av matartänder
29 nålpositioner, spegelvändning sidledes, mönsterkombinera, 4 minnen, tapering, integrerad nålträdare, stygnbreddsbegränsning, tvillingnålssömnad
stygnbredd 7 mm, stygnlängd 6 mm, 7 pressarfötter ingår, spolning av undertråden via nålen, mjukhuv i kraftigt tyg m.m.

Sewing advisor

Välj tyg och sömnadsteknik så ställer funktionen sewing advisor omedelbart in inställningarna åt dig. Söm, stygnbredd, stygnlängd och sömnadshastighet anpassas automatiskt. Den valda sömmen, rekommenderad trådspänning, pressarfot, nåltyp/storlek samt pressarfotstryck visas på Husqvarna Viking Opals grafiska display.

 

Grafisk Display
Se sömmen med eventuella justeringar i naturlig storlek innan du börjar sy. All sömnadsinformation du behöver visas på skärmen. Den grafiska displayens kontrast ändras enkelt på SET-menyn.

 

Stor sömnadsyta
Den 200mm stora ytan till höger om nålen gör det enkelt att sy stora quiltar, heminredningsprojekt och plagg.

 

Spara i mina sömmar
Personlig meny där du kan spara egna söminställningar och sömprogram för snabb och enkel åtkomst. Husqvarna Viking Opal 650 har 4 permanenta minnen, varje minne rymmer upp till 20 sömmar eller bokstäver.

 

7mm stygnbredd
Skapa unika dekorationer på dina sömnadsprojekt med vackra 7mm -sömmar.

 

Nyttosömmar, specialsömmar och inbyggda teckensnitt
Välj mellan 160 olika sömmar och 3 inbyggda teckensnitt - de kreativa möjligheterna är oändliga! De inbyggda teckensnitten är Block, Cyrillic och Hiragana.

 

 

Formgiven och konstruerad i Sverige
Husqvarna Viking har konstruerat och tillverkat symaskiner med överlägsen kvalitet och toppmodern teknik i mer än 140 år.

 • Start/stopp funktion
 • Nålstopp Uppe/nere
 • LED -belysning

 

Användarvänlighet

 •  Funktionen SEWING ADVISOR® optimerar sömnadsprocessen med automatiska inställningar.
 •  3 L ED-lampor minskar skuggbildningen när du syr.
 •  Den inbyggda nålträdaren gör det enkelt att trä maskinen.
 •  Tack vare programmet för knappsömnad är det busenkelt att sy i knappar.

 

Tillbehör som ingår

Husqvarna Viking Opal 650 - Symaskin